duminică, 14 septembrie 2014

Maleficent {2014}


Cam atat e nevoie sa zic...Angelina Jolie a fost excelenta in rolul asta...si sa o vezi ca zice "I hate children" cand ea are vreo 10-15 acasa e ceva...a fost amuzant de dureros pentru ea...sa o zica.

Interesant punct de vedere al povestii...aceeasi poveste pe care o stie toata lumea, Frumoasa Adormita, insa usor reimaginata si mai exstinsa din moment ce povestea clasica a fost povestita in detaliu suficient aici. Dar din nou revin la Angelina Jolie care a fost o incantare in rolul asta, a fost un rol scris pentru ea si sa fie atat de asemanatoare cu originalul desenat e ceva...si nu, nu e numai machiajul, structura oaselor o ajuta la capitolul asta...dar ca actrita nu mi-a placut aproape niciodata. Rolul din Girl, Interrupted (unde a luat Oscarul acasa) a fost bun dar nu atat de bun incat sa-mi schimbe parerea despre ea...ca actrita lasa de dorit, iar rolul asta nu a fost dificil pentru ea...a fost pe aleea ei si nu a avut prea mult scene complicate...a trebuit doar sa zambeasca siret si sa arate dragut-malefic.
Sharlto Copley mai are si el un rol in filmul asta, celalalt actor care merita mentionat (restul, inclusiv Frumoasa Adormita, fiind de umplutura) a avut un rol ok desi a fost ales mai mult pentru parte dinspre final, cand arata obosit si ravasit de paranoia si frica...fiindca fat-frumos cu siguranta nu e.
Vizual iarasi e un film facut foarte bine, e un film facut de Disney pana la urma...si incetul cu incetul o sa arate si filmele lor cum arata animatiile din trecut.
A fost un film ok, nimic special la capitolul de entertainment dar a mers pentru o seara.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu