luni, 4 august 2014

Captain America: The Winter Soldier {2014}

De la ce mediocritate a fost The First Avenger, la ce a ajuns acum dupa 3 ani si un film Avengers. Interesul fata de Captain America a crescut...interesul fata de Chris Evans a crescut si mai mult si bineinteles, interesul ca filmul acesta sa fie mai bun decat celalalt a crescut. Intreg universul Marvel creste cu o rapiditate usor de stapanit si DC ramane in urma...viitorul celor de la DC fiind deja pus in discutie o data cu mediocritatea Man of Steel.

De data asta Captain America: The Winter Soldier are o poveste mai buna si mult mai interesanta punand in discutie jocurile politice din lume. A pus pe masa o problema la care m-am mai gandit si s-au mai gandit multi dar fac parte din capitolul paranoia si conspiratii. Ca a avut loc in universul asta intr-un mod atat de bun, modificand total cursul treburilor pentru viitoarele filme Marvel, e o chestie interesanta si avand un plot twist atat de puternic, cred si eu ca interesul ca filmul asta sa iasa ok a fost mare...asa cum am zis deja.
Pe partea de actiune, deja cred ca a devenit un standard sa fie actiune atat de bine facuta. Nu pot spune ca mai e vreo surpriza. Imbunatari nu pot fi decat la capitolul poveste. Actiunea rapida, antrenanta care are loc si de cateva replici amuzante...si chiar au fost amuzante. Iar toate minusurile le uiti repede...asta e chestia ciudata la filmele astea...te hipnotizeaza si la final pleci cu senzatia ca e un film foarte bun, fara bubite. In schimb are cateva dar le treci cu vederea pentru ca vrei sa iti placa, mai ales cand joaca si frumoasa Scarlett Johansson. A ajutat, credeti-ma, a fost o parte foarte importanta a povestii.
Cam asta a fost si a fost distractiv. Nu e un film general stralucit dar pentru un film Marvel, e peste predecesor.
8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu