luni, 26 mai 2014

Non-Stop {2014}

Non-Stop stupid fun - relativ, ca doar filmul are o limita, si nici nu poti sa-l vezi de mai multe ori. Cam asta-i filmul asta si nu trebuie sa fie mai mult. Cine cere mai mult, cere plictisitor si neinteresant.

Filmul asta in schimb a avut de toate: mister, suspans garla, emotie si gloante si explozii la inaltime. Te punea constant pe ghicit si cand credeai ca ai luat pe cineva in vizor, fix persoana aia moare sau face ceva ce dovedeste ca nu e vinovatul. Asta e totul bine si frumos dar cand tot filmul ai in vizor pe personajul lui Julianne Moore si de abia in final descoperi ca nu e ea (pentru ca e altcineva) simt ca s-a pierdut ceva pe drum. Cam toate indiciile aratau spre ea...mai ales cu boala ei. Ma rog...
Eu realizez ca filmul e stupid prin prisma unui scenariu real, dar daca am sa privesc asa orice film atunci cam orice film are buba asta...poate mai putin un documentar (dar aia e alta treaba). Ideea e urmatoarea si asta conteaza la un film ca asta...sa te distrezi vizionandu-l. Sa te afunzi intr-o realitate falsa, inchipuita si sa iesi dupa fara sa simti ca ai pierdut doua ore. Liam Neeson e intotdeauna actorul care iti da impresia ca nu ai pierdut timpul la un film de-al lui...desi in prezent cam face acelasi film de mai multe ori.
Aaa, si inca ceva interesant la filmul asta...te face sa privesti pe toata lumea cu ochi suspecti, sa intri exact in pielea personajului principal. De la primul tip cu ochelari pana la ultimul care e prezentat. Chiar si cei care nu vorbesc dar apar suspect de mult in ecran sunt demni de luat in vizor. O fost fain.
7.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu