miercuri, 5 februarie 2014

Thor: The Dark World {2013}

Astia de la Marvel au totul aranjat. Scot filme de astea pe banda rulanta si folosindu-se de materialul initial, benzile desenate, le iese ceva calumea pentru ca de cele mai multe ori acele benzi desenate au povesti gandite si bine puse la punct.

Acum nu spun ca cei de la DC nu au povesti gandite, ci chiar si mai si...dar Marvel are un avantaj considerabil si cei de la DC se cam grabesc sa faca fata. De asta le ies mediocritati ca Man of Steel si cine mai stie ce urmareaza...filmul cu Batman si Superman. Vedem. Ideea e ca Thor pe langa ca e un film foarte comercial ce trebuia sa-l vad la cinema (pentru ca merita) e si un film foarte entertaining. Exact ca filmele cu Stallone sau Schwarzenegger de prin '90 insa cu o poveste pe care o inghitim mai usor pentru ca e fantezista si nu prea are treaba cu legile fizicii. De asta multi se pot distra si pot aprecia filmul pentru exact ce este si nimic mai mult.
Mi-a placut faza cand l-au bagat pe Capitan America putin in seama. A fost un sarcasm amuzant si la locul lui. Mi-au placut si cum au inlocuit un actor din primul Thor si nici nu ti-ai dat seama. Josh Dallas l-a jucat pe ajutorul ala blond al lui Thor, camarad de razboi. Ei, aici Zachary Levi il joaca pe Fandral, asa cum a fost original stabilit. Serios daca imi dadeam seama daca nu ma uitam pe imdb. Mna, e in final un film placut si atata timp cat nu ai pretentii si il iei prea in serios, poti sa il lasi sa isi faca treaba, adica sa te distreze.
7.2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu