sâmbătă, 15 februarie 2014

The Secret Life of Walter Mitty {2013}


Asta e un film care place publicului dar e un dezastru din punct de vedere cinematografic. Adica notele de pe imdb sunt aproape de realitate dar chiar si asa mi se pare ca nota userilor e mult prea mare.

E genul ala de film care te indeamna la aventura, sa-ti traiesti viata and all that shit dar pana la urma e distrus din punct de vedere scenaristic iar ajunge sa pacaleasca foarte usor populatia generala. Trailerul pacaleste, posterele pacalesc si asa mai departe. E un film teribil de superficial si teribil de irealistic. Adica putea sa fie totul mai bun daca se luau putin mai in serios si aveam povestea fotografului, de exemplu, in locul lui Mitty. Dar bineinteles, se doreste realizarea iluziei ca omul obisnuit poate sa faca asta, nu cineva care e platit sa isi traiasca viata. Mai multe imagini frumoase puteau sa faca filmul mai placut, mai mult vise cu ochii deschisi la fel, insa am inteles ce s-a intampla spre final...de unde si rarirea viziunilor personajului principal.
A fost o jucarie de film, a fost ceva jucaus, neserios, nerealistic, fantastic...care mi-a adus aminte cateodata de filmele cu actori de comedie prosti care se trezeau sa joace 4-5 roluri diferite intr-un singur film. Aici are macar un sens dar nu mi-au justificat suficient transformarea fenomenala a lui Witty de la jumatatea filmului incolo. Aveam alte asteptari si voiam sa vad mai multe imagini faine si mai multe mini-povesti.
6.4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu