joi, 20 februarie 2014

The History of Future Folk {2012}

O mica comoara de film, nepopulara si necunscuta...si e pacat. E foarte placut filmuletul asta...da, pare ieftin, da, pare corny, dar e facut cu suflet si se vede. Muzica cel putin e punctul forte al filmului.

Dar nici povestea nu se lasa mai prejos. Avem ca personaj principal un general de pe planeta Hando care a venit la noi cu gandul sa ne distruga insa s-a indragostit de succesiunea de sunete pe care le facem cand cantam si a hotarat sa ramana si sa iubeasca o pamanteanca frumoasa. Asta e povestea...si bineinteles ce se intampla cand a venit un asasin stangaci sa-l termine...
Filmuletul e frumos si simplu. Nu e o capodopera din nici un punct de vedere insa are valoare de film cult care o sa apeleze puternic unei anumite nise. E si destul de original...si cum se spune pe poster e cel mai bun "alien-folk-duo sci-fi-action-romance-comedy" si ce-i drept, asa ceva nu ai mai vazut. E un film care ajunge foarte repede sa aiba valoare sentimentala si din punctul meu e un film in care se leaga frumos toate chestiile si nu iti ridica foarte multe intrebari. Si din cauza atmosferei amuzante nu prea iti vine sa iei in serios Sci-Fi-ul...nici nu vad ce rost are. Actorii joaca bine si personajele sunt foarte rapid conturate si placute.
Il recomand cu caldura daca doriti sa vedeti un film frumos, simplu, amuzant si overall placut.
8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu