duminică, 9 februarie 2014

Savages {2012}

Poate ati uitat de Olver Stone. A scos filmul asta in 2012 care nu excela prin nimic si e o copie a unei copii care s-a luat dupa mai multe copii. Ne aducem aminte si de Natural Born Killers cu filmul asta...chiar si cateva vizualuri de-ale lui Quentin Tarantino...povestea fiind departe incat sa aiba macar un iz ca aduce a Tarantino.
Acum, dupa vizionare nu ramai cu nimic, la inceput iti faci sperante ca sunt baietii astia doi si amandoi se completeaza reciproc perfect incat sa duca o afacerea ca asta pana la capat. Aduc chiar foarte mult cu ce au facut Walter White si Jesse Pinkman in genialul Breaking Bad. Unul se ocupa cu partea botanica, realizand o planta cu THC de 33% (normal fiind 3-5%) pe cand White, sau mai degraba Heisenberg, face un cristal meth cu concentratie 96-98%. Daca e sa il compari cu un serial de succes, Savages cam paleste sub ce a reusit sa creeze Vince Gilligan si Oliver Stone iti da impresia de mic copil care se joaca cu papusile.
In fine te asteptai ca personajele macar sa fie mai memorabile insa au dat-o in bara si cu asta. S-au concentrat la inceput pe cei doi de mai sus si a fost ok si apoi au bagat chestiile alea in plus din partea adversa cu Salma Hayek si Benicio del Toro si s-a dus treaba. Scenariul a incercat sa acopere prea multe laturi si a facut implozie. Finalul nu a fost previzibil din cauza a ce spus personajul feminin al lui Blake Lively insa te asteptai totusi sa se intampla ceva...nu ce s-a intamplat. Ma rog, nu consider filmul o pierdere de timp dar daca aveti altceva mai bun, sariti pe ala...amintiti-va totusi ca e Oliver Stone, nu un nimeni.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu