luni, 10 februarie 2014

Killer Joe {2011}

And this is what the fuck that was...niste discreierati pur americani. Nu mai gasesti asa ceva in alta parte. Are unu datorie si pune pe altu sa o omoare pe mama lui si sa il plateasca din banii pentru asigurarea de viata.

Pe la inceput o fost lung si plictisitor. Apoi scena din final, cea din rulota, cea care seamana cel mai mult cu punerea in scena (de teatru) a filmului, a fost cea mai buna si cea mai de impact. Dar chiar si asa, comparand-o cu alte productii care iti aduc aminte de teatru, a fost cea mai redneckish si cea mai prost scrisa. De ce amintesc de punerea in scena...scenariul a fost mai intai o piesa de teatru pe care mai apoi, Tracy Letts (creatorul), a transpus-o pentru film.
Matthew McConaughey face un rol bun in pregatirea pentru anul asta la Oscaruri. Da, nu stia el in 2011 (sau 2010 cand au filmat filmul) ca o sa apara rolul din Dallas Buyers Club dar pana si rolurile astea din filmele mai proaste pot fi casete de auditie foarte valabile. De exemplu rolul asta e apropiat de ce face acum in serialul HBO, True Detective. Alte parti bune ale filmului...o vezi pe Juno Temple nuda in totalitate, o actrita reusita in devenire, daca va intereseaza asta. Nu e un nud placut pentru ca e acoperit cu rusine si jena. De fapt in afara de scena din final, cea din casa, filmul nu are ce sa ofere.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu