marți, 4 februarie 2014

Frozen {2013}

Deci avem un personaj foarte misto in filmul asta...e o regina puternica care controleaza si creeaza tot ce tine de gheata si zapada. Pardoseli se transforma in ringuri de gheata, maldare de zapada apar din neant, ghetari rasar unde doreste ea, iar un castel imens, tot din gheata, se face in cam 2 minute - 3. Hai sa o facem personaj secundar...nu? Pentru ca asta are sens.

Chiar nu ma asteptam ca sora ei, Anna, sa fie in centrul atentiei mai mult decat sora ei cu puteri supranaturale. Au luat un unghi gresit la filmul asta si trebuia ca Elsa sa fie cea care se indragosteste...nu sa ramana o regina de gheata. Dar ma rog, daca doreau relatia dintre cele doua surori sa fie cea centrala, atunci au reusit...si cam greu sa o scoti pe Anna in evidenta daca sora ei, regina, era personajul principal. Mna, m-a plictisit filmul. Si da, ca pe toata lumea, si pe mine m-a enervat cantatul...pentru ca a fost prea mult. Daca nu il facea muzical nu inseamna ca era mai bun dar macar nu era enervant.
Mi-a placut zapada in schimb...a fost incredibil de realista. Iar puteau sa lucreze ceva mai mult la creativitatea Elsei. In crearea castelului sau atunci cand se apara puteau sa foloseasca mai multe elemente medievale, nu doar turturi, unghiuri ascutite, taiate perfect si atat. A fost cam dezamagitor...desi arata intr-un fel, sunt sigur, cand le privesti in 3D.
Iar comic relief-ul Olaf nu a fost teribil de comic. Iar renul mi-a adus aminte prea mult de calul din Tangled - un film mult mai bun ce aduce foarte mult cu asta. A avut si ala ceva cantat si nici nu l-am simtit. Asadar, din animatiile ce le-am vazut anul asta si sunt in cursa pentru Oscar acesta este, pana acum, cel mai bun...dar sper sa se schimbe o data ce vad filmul lui Miyazaki.
7.9/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu