sâmbătă, 1 februarie 2014

Escape Plan {2013}

Am primit cam la ce ma asteptam dar nu voiam neaparat. A fost ceva tembel pana la urma, prea in memoria filmelor toante de prin anii '90 cand cei doi erau eroii principali. Clisee peste clisee, one-linere penibile, imaginea aia de erou indiferent din ce unghi o filmezi, gloante, pistoale si bataie...la ce au fost buni in '90, la ce sunt oarecum buni si acum...dar partea proasta e ca nimeni nu mai vrea sa-i vada in mod special...

Ideea a fost interesanta, desi plina de plot-hole-uri, asa cum e de asteptat. De ce ai face chestia asta in viata de zi cu zi cand poti sa te duci sa analizezi toata treaba. Ah, gardienii s-ar comporta diferit? Filmeaza-i tata si uita-te cat vrei la filmari. Analiza asta pe propria mana mi se pare puerila...dar na, e film. Si complexitatea aia de plot-twist de la final a fost culmea culmilor...dar poate da, nu a contat aia cu adevarat ci sa-i vezi pe Stallone si Schwarzenegger amandoi, unul langa altul. Dar ce dracu a cautat 50 Cent in filmul asta, nu stiu? Un actor mai prost, rar mi-a fost sa vad. A fost total penibil omu, pentru ca aparent era un personaj foarte inteligent dar care vorbea ca ultimu negru, ca de la usa cortului tiganesc. Jim Caviezel putea sa fie un villan mai bun, a dat-o in bara...si ce cauta Amy Ryan intr-un asemenea film? Mna, trebuia o middle age attractive woman.
Si ma asteptam sa se termine altfel...ma asteptam ca vasul ala sa se duca la fund, desi e cam greu sa evacuezi atatia detinuti. Pana la urma inchisoarea aia exista in continuare...si aparent e si ilegala...dar daca e in ape internatioanale ma gandesc e ok, nu?
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu