sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 {2013}

Il mai tineti minte pe primul, nu? Ei, al doilea e exact la fel, insa cu un villain de data asta, imagine izbitoare cu Steve Jobs. Puteai sa te astepti la asta de la Sony, nu? Pixar nu o sa faca decat sa-l laude cat o sa fie istoria lor de lunga. Ii inteleg si trecem mai departe.

Mi-a placut filmul, pentru ca, la fel ca in primul, imi place stilul imaginii si flexibilitatea si versatilitatea personajelor. Sunt foarte misto si toti actorii isi aduc vocea in completarea personajelor colorate si amuzante. Cam atat e de spus. E o continuare asteptata insa deloc deosebita si cu o tema subtirica pentru cei mici.
Nu inteleg de ce aleg producatorii astia sa ramana cu acelasi nume pentru fiecare film pe care il fac cu aceleasi personaje. Ceea ce vreau sa spun e ca toata lumea stia ca e un sequal chiar daca ii puneau un cu totul alt nume. Cloudy with a Chance of (altceva) daca se numea, nu zicea nimeni nimic. Asta e o problema cu toate celelalte...chiar si in seria Lotr sau The Hobbit si nu numai...scoateti primul titlu (The Hobbit) si ramai cu acelasi film...si lumea o sa stie ca e o continuare. Nu avem nevoie de cifre sau ceva...mna. E o chichita, nu e ca si cum nu pot sa traiesc fara asta...dar ma deranjeaza lipsa de creativitate din partea celor de la Hollywood. Si da, se vede si in asta...
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu