luni, 2 decembrie 2013

Riddick {2013}

Da, e ciudat ca se cheama Riddick si atat...avand in vedere ca nu e primul, dar cu toate astea nu a fost vreun film cu Riddick sa se numeasca Riddick si atat. Deci zic ca are sens...intr-un fel. Practic ar fi 3...

Imi place ca nu s-au chinuit sa complice plotul intr-un mod ridicol cum e moda, oarecum...asta tot datorita unui public mult prea exigent la filme care nu au nevoie din start de un public exigent. Eroul nostru a fost tradat si lasat sa moara pe o planeta straina...vedem lupta lui de supravietuire, luata la inceput cu incetul, cu familiarizarea cu fauna, cu fiecare specie in parte si cu descoperirea pericolului din partea fiecaruia. Apoi descopera un fel de safe house pe planeta asta uitata de lume si cheama 'taxi'-ul. Taxiul insa nu vine cu un sofer si atat ci cu doua nave pline de mercenari ce cauta sa-l omoare si sa recupereze recompensa pentru capul sau. Bine, o echipa vrea asta...cealalta echipa vrea niste raspunsuri la intrebari idioate...dar ma rog, asta a fost dorinta lu nea Johns.
Venirea celor doua echipe pe aceasta planeta il intampina pe Riddick cu o noua problema si gasirea unei noi strategii ca sa iasa toti in avantaj si sa fie cat mai putine capitulari de viata. Pe langa acest mercenari Riddick trebuie sa se lupte si cu animalele monstruoase de pe planeta...pe care a ajuns sa le cunoasca si le stie slabiciunile.
Asadar filmul asta cu Riddick e unul total inutil, pentru ca nu aduce nimic nou personajului sau istoriei sale...dar pana la urma niciodata nu mi-a placut seria Riddick, iar primele doua filme nu au fost memorabile deloc. Acesta are valoare de moment pentru ca te distreaza pentru doua ore si iti continui ziua...fara nimic deosebit.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu