vineri, 8 noiembrie 2013

The Wolverine {2013}


Sper ca nu numai mie mi s-a parut o prostie filmul asta, nu? Nu prea am sa inteleg de ce scot astia filme cu X-Men pe banda rulanta. Macar daca ar diversifica cum au facut cu eroii din The Avengers. Fiecare erou cu cate un film, chiar doua...unul din ei chiar are trei...din ce in ce mai proaste, dar sunt trei.

Chiar si povestea originii lui Wolverine a fost proasta...de fapt au fost cam la fel la calitate. Efectele au fost mai bune in asta dar ce-i drept, au trecut 4 ani. Si atunci cu X-Men Origins: Wolverine a fost tot scandalul cu versiunea nefinalizata a filmului care a aparut pe site-uri cu piraterii...versiune care nu avea efectele speciale facute decat foarte rudimentar. Cel de acum are avantajul unei atmosfere mai dragute date de Japonia cu toate elementele sale arhitecturale si de traditie pe care le are. Asta ar fi singurul avantaj al filmului pentru ca in rest mi s-a parut o chinuala si o exagerare din orice punct de vedere.
Viper a fost jenanta si mi-a adus aminte de Posion Ivy-ul lui Uma Thurman, a fost de parca o revad dupa atatia ani pe actrita in (aproape) acelasi rol. Iar in rest cam ducem lipsa de personaje negative. Nu il spun pe cel important ca poate, vai de mine, stric vreo parte din vizionare desi nu prea ai ce viziona. A fost extrem de dezamagitor...scenele de actiune erau slab coregrafiate, personajul lui Jackman are replici de 2 lei de fiecare data cand are ocazia, numai porcarii. Acum realizez ca nici pana acum Wolverine nu are un stil de bataie bine definit, dupa atatia ani cat a fost in viata...e stilul bataus de pe strada, nimic frumos sau fluent. Dat cu pumnii si ghearele.
Si ce dracu a insemnat scena de mai sus? Putea sa rupa fiecare sfoara pe care o aruncau astia cu sagetile lor normale...de ce se tot ducea ca prostul inainte fara sa le rupa? Hell, putea sa faca asta in timp ce mergea...Nu inteleg.
Ca sa nu mai zic...de ce nu i-au luat puterile imediat ce l-au slabit, atunci cand era vulnerabil. Ce naiba facea paianjenul ala acolo daca nu asta? Numai tampenii peste tot.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu