vineri, 8 noiembrie 2013

2 Guns {2013}

What is this shit? As putea intreba chiar revoltat si mirat in acelasi timp...dar cu toate astea e un film cu care iti trece mai repede ziua, nu-i mare chestie. E rapid, e pentru baieti, e cu impuscaturi si explozii de cele mai multe ori gratuite...e slabut la poveste dar reactualizat la cerintele moderne...

Cerintele moderne pentru un film comercial nu sunt legate de calitate artistica ci calitatea tehnica sau calitatea aspectului central al filmului. Nu inteleg de ce ar avea cineva cerinte diferite de la un film ca asta dar in acelasi timp il inteleg complet daca nu i-a placut. E formula clasica de film cu buddy-action-movie cu mici twisturi dese ici si colo. Mark Whalberg a jucat un rol mai interesant si mai haios iar Denzel a jucat rolul mai serios, mai matur. Se completau reciproc destul de bine, nu-i mare chestie.
Plotul filmului si scenariul sunt chestiile care au iesit in evidenta cel mai mult pentru mine. Se vede ca nu e o poveste straight-forward si nu are finalul asteptat. E un scenariu mai lucrat decat multele dar care in final, nu te lasa cu multe...ci chiar cu sentimentul ca nu o sa-l mai revezi pentru ca nu ai de ce.
Insa mie mi-a placut...cu toate minusurile lui, cu toate cliseele. Mi-a placut in sensul de distrat, nu te altceva...ca sa nu cumva sa zica lumea ca imi plac filmele de actiune, doamne fere. Multe sunt bune, dar cele mai multe sunt proaste si nu le-am vazut.
7.2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu