miercuri, 17 iulie 2013

It's Kind of a Funny Story {2010}

In ultima vreme mi se intampla ceva...iar. Da, nu e ceva nou chestia asta. Sunt in pana de vizionat filme...bine, ce-i drept, am si alte treburi de facut decat nici timp sa caut filme nu am...ca sa nu mai zic de vizionat. Cand vreau sa vizionez ceva raman in pana de idei, nu sunt filme noi ce merita vazute, din cele vechi au cam ajuns sa fie pompoase si pline de ele, fara valoare pentru mine sau pentru cinema...asa ca ma incredintez intru totul in alte site-uri sau gusturi. Mai nou am descoperit site-ul asta...la mine, dupa vreo 20 de clickuri ca sa treaca la filmul urmator, ajung si la un film pe care il pot viziona...dar nu merita intotdeauna.

Acesta e unul din cazurile unde nu merita. Nu e de actualitate pentru noi, europenii, nu mi s-a parut in mod special prea bine scris, a fost previzibil si plictisitor, personajul principal se pierdea in background, asa de interesant era. Singurul care a iesit in evidenta e si singurul care trebuia sa iasa cat mai mult in evidenta...asa e Zach Galifianakis. Ca orice comedian trebuie sa incerce si ceva drama si sa o rateze. Zach nu e exceptia. A avut un rol colorat, mai viu decat al celorlalti, dar pana la urma tot aia a fost.
Cu sau fara filmul asta, viata e la fel. Nu stiu ce viata ar putea sa schimbe filmul asta pentru ca e clar despre ce poate sa vorbeasca cand privim cazurile unor oameni deprimati sau instabili emotional. Viata e roz, viata e frumoasa, viata e complexa...stim asta si nu avem nevoie de un film sub-mediocru sa ne arate asta. Avem filme mai simple si mai personale care arata asta. Asadar, nu prea a meritat, insa site-ul e calumea si merge pentru cineva care chiar e in pana de idei...
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu