duminică, 23 iunie 2013

The Natural {1984}

A fost ok ca un film despre sport, insa drama din spate a avut lipsuri deosebite in acting...chiar si de la Robert Redford. Nimeni nu a fost deosebit de convingator, ca sa nu mai zic ca anumite actiuni non-verbale mi se pareau ca se contrazic cu ceea ce spune actorul.

Nu mi-a placut naivitatea personajului principal care trebuia, in mod normal, sa se maturizeze si sa devina mai cinic dupa tragedia pe care a patit-o in tinerete. Nu mi-a placut prostia de politica din spatele usilor inchise ale echipei NY Knights...cum dracu si de ce ai paria impotriva echipei tale? Faci asta doar pentru ca echipa are o cota favorabila? Faci asta si cand stii ca ai un jucator bun in echipa si iti poate castiga bani sigur in felul asta? Mi s-a parut o tampenie fara limite din partea unui personaj caricatural de rau.
Femeile din film au fost puse pe categorii. Femeia fatala, veninoasa o vedem la inceputul filmului, femeia perfecta, linistita si iubitoare e jucata de, si atunci urata, Glenn Close...iar seducatoare frumoasa cu agenda facuta de iubitul ei adevarat cu bani a fost jucata de frumoasa Kim Basinger.
Pare ca au fost multe lucruri care au fost enervante si bateau la ochi si nu pot sa inchid ochii fata de ele oricat de bine intentionat si oricat de motivational este filmul. Are momente dragute, nobile, la fel ca sportul...si intr-adevar, acestea iti raman dupa vizionare. E un exemplu pozitiv si rar...tii minte momentele bune si nu rele.
E lungut (2 ore si un sfert) dar trece repede pentru ca e plin de drama si sport. Mai multa drama decat sport dar ce sa-i faci...
7.1/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu