luni, 10 iunie 2013

The Incredible Burt Wonderstone {2013}

Fuck, la ce a ajuns Jim Carrey. Bine, pana si el a zis intr-un interviu ca filmul e un rahat complet, dar a mai zis ca alte roluri nu sunt pentru el...nu are in ce sa joace si intr-un fel ii dau dreptate. Comediile din ziua de azi nu mai au nevoie de comedia fizica cu care ne-a delectat Jim Carrey prin anii '90, anii copilariei mele. Omul a avut un impact major si chiar in ziua de azi, e actorul meu preferat, indiferent ce prostie de film mai scoate.

A incercat omul sa scoata tot ce a putut din rolul asta dar cand ai de a face cu un film din start foarte prost, nu prea ai ce sa faci. Steve Carell nu are stofa de actor in rolul principal, dar cand filmul e produs de tine ma gandesc si eu ca faci ce vrei tu. E evident ca o sa fii actorul din rolul principal intr-un film produs de tine. Sincer insa...preferam sa vad o poveste cu Jim Carrey ca magician pentru ca omul ala are mai mult suflet, decat una in care Steve Carell se strofoaca. Omul o fi fost genial in The Office dar de ce s-a gandit el la un film cu magie, nu stiu.
Printre cei doi enumerati mai sus mai sunt Steve Buscemi, Alan Arkin, Olivia Wilde si James Gandolfini. Eu ma bucur doar ca a mai aparut si Jim intr-un film...sper doar ca in Kick-Ass 2, care o sa apara prin august, o sa vina cu un personaj mai bun, cel putin asa se promite. Asadar concluzie...vizionati porcaria asta doar daca sunteti ca mine, un fan Jim Carrey, sau poate un fan Steve Carell. Atat. Daca nu sunteti nu merge vizionat in nici un fel de circumstanta. E pacat de timpul vostru.
5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu