duminică, 9 iunie 2013

Snitch {2013}

E de luat in seama tentativa lui Dwayne Johnson de a juca intr-o drama serioasa. E de luat in considerare pentru ca joaca el si pentru ca el vinde locuri in cinema, dar atat. Daca nu erau ceilalti actori, care au ridicat stacheta in acest film, wrestlerul The Rock era mult mai prost si calitatea intregului film era afectata.

Chiar si asa, filmul nu e deosebit deloc. De fapt, e o pierdere de timp…decat daca esti fan Susan Sarandon si trebuie sa vezi toate filmele ei – are si ea un rol minor in filmul asta dar na, de esti fan, ai sa-l vezi si pe asta. E o poveste despre cum un tata se lupta cu un intreg cartel de droguri pentru a-si scoate fiul din inchisoare, dupa ce a fost condamnat corect pentru posesie de droguri. Dar na, daca fiul este curat ca lacrima in capul tatalui, normal ca o sa se comporte asa. Filmul a avut momente care m-au pierdut complet, am inceput sa fie distras de vantul de afara, de razele de soare si de copaci. Nu ma mai interesa. Era pentru mine ca o drama de duzina de la ProTv.
Ce pot sa ma iau in considerare de la filmul asta? Aa, Daniel James, partenerul tatalui, a avut un rol mult mai bun si mai interesant si fura de fiecare data scena cand cei doi apareau pe ecran. Dwayne a folosit ceilalti actori ca pe niste carje ca el sa joace mai bine. Ceilalti l-au obligat pe el sa joace putin mai bine si se vede ca e o treaba fortata, neconvingatoare…nu a fost bun. In concluzie, nu aveti de ce sa luati filmul asta…a fost o greseala si din partea mea, mai ales ca aveam alte chestii de vazut.

5.8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu