vineri, 24 mai 2013

Identity Thief {2013}

Foooock, chiar n-am ce sa zic despre filmul asta...nu e vorba de film aici, filmul e o tampenie-porcarie-infecta, seamana cu The Guilt Trip (ca e cel mai recent vazut, niciodata ca ar merita sa fie mentionat), cu Due Date, Harold & Kumar si cu multe alte comedii facute in ultimii 10-20 de ani. Cred ca Dumb & Dumber a inceput serios trendul. Dar mai este si Midnight Run care trebuie introdus in lista asta desi nu se compara cu personajele mai colorate din celelalte. Sunt multe buddie movie/road movie facute dar sa zic originalul ar fi culmea...

Ce vreau sa spun e ca in toate astea nu a contat cum a fost facut filmul ci au contat actorii si poantele pe care le fac. Melissa McCarthy si Jason Bateman au fost foarte buni in rolurile astea si m-au distrat, Melissa cel putin a fost mai tot timpul cireasa de pe tort si in general mai tot tortul. Au fost ca niste clovni care intra in cele mai imposibile situatii si scapa cu viata si in final totul revine la normal. Nu conteaza destinatia ci conteaza drumul pana acolo, nu conteaza ca stiam cum se termina, conteaza cum s-au inteles cei doi si ce fel de personalitati sunt. Filmul a fost comic, a avut multe momente care m-au facut sa rad si una din ele e chiar sus. Nu e decat low-brow humor cu ceva suflet ici si colo, ca sa ii si indrageasca spectatorii pe cei doi tonti, nu doar sa rada cu ei si la ei.
Deja am spus prea multe. E alegerea voastra aici, e un film distractiv pe care ai vrea sa-l vezi cu iubita sau cu prietenii si e in acelasi timp un film care stii ca o sa mai apara o data, insa cu alti actori si o usoara modificare la poveste. Nu prea mult ca asta ar insemna sa revolutioneze genul si apoi cei ce il urmeaza trebuie sa-l depaseasca......glumesc.
7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu