marți, 5 martie 2013

Sleep with Me {2009}

Nu cred ca o sa auziti de filmul asta undeva in afara de "aici" si poate daca va intereseaza foarte mult toate filmele lui Anamaria Marinca, actrita din 4 Luni, 3 Saptamani si 2 Zile. Aa, inca un caz in care o sa va intereseze sa dati peste film...e facut dupa o carte scrisa de Joanna Briscoe.

Asadar asa se intampla cand doar o singura persoana intra in viata unui cuplu. Nici nu trebuie mai mult si totul e dat peste cap. Ma gandeam, dupa cum a inceput, ca o sa fie un film unde el o inseala pe ea, ea afla mai tarziu si asa mai departe pana cand se ajunge la finalul care a fost si in acest film...tare ma gandesc ca nu se intampla asa in realitate. Adica cred ca ar fi fost un film mai bun si mai serios daca schimbau numai un lucru, finalul. In rest insa nu se poate salva. Actingul a fost prost pe mai toate liniile, exceptie facand poate nu surprinzator romanca noastra Marinca. A fost o vipera ascunsa dupa o fata dragalasa si un corp minion...usor de luat pe sus si pus in alta parte. A fost mai diabolic decat m-am asteptat si dupa twistul de la jumatatea filmului, abia atunci a reusit cu adevarat sa-mi capteze atentia.
Un plan elaborat de razbunare, ghidat de obsesie si o falsa conceptie asupra iubirii...acesta a fost planul Sylviei, un plan care i-a reusit pana s-a hotarat scriitoarea sa introduca finalul fericit. E un film necunoscut, facut pentru TV cu un subiect subtire si usor de uitat. Marinca ce iese in evidenta, cum am zis deja, dar chiar si ea, the lady in grey pare cateodata fada...
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu