luni, 11 martie 2013

Black Sheep {1996}


Foarte amuzant...cand il vezi la de doua ori viteza normala. Nu mai rezistam, ma enerva deja si am zis totusi sa nu-l inchid, desi stiam cum o sa se termine.

Asta e genul de comedie pe care il vedeam cand eram mic la TV, ProTV sa fiu mai exact. Nu stiu insa de ce nu l-au dat desi pe Tommy Boy l-am vazut pe acolo de cel putin 5 ori...si nu numai pe Pro. Doar sunt in aceeasi familie, heck, toate filmele facute cu cast-ul din Saturday Night Live sunt in aceeasi familie. Acelasi tip de comedie insa modelat subtil dupa fiecare actor in parte. Chris Farley are genul slap-stick unde se loveste, este lovit insa dupa asta prefera sa tipe si sa zbiere in loc sa cada pe spate sau ceva de genul. Mi-a placut mult de tip in Tommy Boy, nu asa de mult aici desi sunt aproape trase la indigo cele doua filme.
Am zis ca trebuie sa-l vad, atat. Ar trebui sa folosesc mai mult optiune de rulare rapida la unele filme care ma enerveaza sau plictisesc. E tare amuzanta. Daca il dau la 2x vad cum ar fi aratat The Hobbit la cinemaurile specializate unde a rulat la 48 de cadre/sec. Un mare fas.
5/10

The Waterboy (1998) - cam aceeasi treaba insa ca in majoritatea filmelor lui Sandler are mai mult suflet si bunatate. Exponential mai bun decat fratele mai mare vazut mai sus insa nu exceleaza nici acesta...ca multe astfel de comedii de prin anii '90...toate au acelasi stil.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu