vineri, 18 ianuarie 2013

Paranormal Activity 4 {2012}

Nu e oribil. Da, m-au enervat pustanii si cum bineinteles uitau sa arate videourile cu ce filmau peste noapte la parinti...da, chestiile astea nu au scuza...insa ca horror, de vazut noaptea cu cineva, e destul de eficient.

S-au folosit de aceleasi mici gimmickuri pe care le folosesc toti in horroruri in ziua de azi...sunete puternice si bruste si imagini nu la fel de surprinzatoare. Tocmai din cauza ca nu te astepti la cine stie ce sperieturi vizuale, din cauza low-budgetului care s-a imprimat pe franciza Paranormal Activity (1, 2 si 3) orice apare mai neobisnuit pe ecran are un efect inzecit. Suspansul este prezent...in timpul vizionarii mi-a fost putin cam frig asa ca efectul a fost dublat in cazul meu. Atat m-a enervat...adolescentimea care bineinteles nu era crezuta de nimeni desi aveau dovezi ca nimeni altii.
Treaba s-a terminat surprinzator insa o chestie nu am inteles-o. Dupa ce Katie l-a luat pe micul Hunter de la casa lui in Paranormal Activity 2, de ce l-a mai trimis in adoptie si nu l-a pastrat pentru ea asa cum a ajuns sa fie? Mi s-a parut absolut fortata chestia asta si negandita. Si Robbie de unde a aparut? Initial credeam ca el e Hunter. Ma rog...filmul a avut momentele lui, la fel cum a avut si 3-ul (caruia nu i-am facut review) insa forteaza nota din ce in ce mai mult.
Merita vazut insa noaptea tarziu in bezna si cu sonorul tare. Destul de multe cerinte pentru a te distra la un film horror dar asta e, nu toate sunt The Shining sau The Exorcist. Apropo, referinta draguta la The Shining aici...cand pustiul se plimba prin casa cu bicicleta lui a la Kubrick.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu