joi, 17 ianuarie 2013

Hitchcock {2012}

Total sub asteptarile mele. Anthony Hopkins a fost inexpresiv, asa cum il stiu deja de cativa ani, si ma enerveaza la culme chestia asta. Da, poate merge inexpresivitatea cu mutra lui Hitchcock (A.H. amandoi) dar chiar si asa...parca ma uitam la o figura de ceara care dadea din maini sau statea in renumitele pozitii hitchcockiene atunci cand poza.

Filmul are valoare 0...sau na, putin mai ridicata din moment ce a fost adus Scarlett Johansson sa o joace pe Janet Leigh. Jessica Biel ma lasa rece asa ca nu am sa notez aparitia ei ca Vera Miles. Dupa cum v-ati dat seama, sau poate nu, filmul acesta trateaza evenimentele ce au inconjurat crearea filmului Psycho...cum Hitchcock si-a finantat singur filmul insa Paramount l-a distribuit...fapt uimitor avand in vedere numele Hitchcock. Ma rog, nu mi-a placut filmul. Nu a adus nimic pentru mine, un fan al universului hitchcockian. Helen Mirren ce a jucat mai excelent in filmul asta...dar ea cand nu face asta?
Asadar nu recomand filmul asta pentru nimic in lume. Nu e un rahat complet, nu, e facut calumea, dar pur si simplu nu are valoare in final.
6/10

Love {2011} - un 2001: A Space Odysee wannabe. Imagini calumea insa cu filmul asta Lynch e mic copil.
4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu