sâmbătă, 30 iunie 2012

Lockout {2012}

Mi-a murit creierul.
Nu stiam ce se intampla, cum ma cheama...au incercat chiar sa scurga tot ce mai era prin el cu chestia cu valiza, o poveste secundara care il face pe personajul principal un tip putin mai bun pentru ca are un scop mai mare decat el.
In schimb Guy Pearce a fost ok ca eroul de actiune al filmului, nu prea l-am vazut in ipostaza asta si nu te-ai fi gandit la el pana acum fiind mai pricajit decat altii. A compensat putin pentru ca femeia de langa el e si ea foarte dura desi nu te astepti la asta de la fiica presedintelui. E dupa idee (sa-i zicem) originala a lui Luc Besson deci logica si bunul simt nu prea isi au locul aici. Cu timpul le-a facut din ce in ce mai exagerate...va dati seama la ce a ajuns. O inchisoare in spatiu unde prizonierii sunt tinuti in staza, deci nu imbatranesc, deci ei pur si simplu sunt tinuti intr-o pedeapsa fictiva pentru ca atunci cand se termina sentinta sunt la fel, fara sa fi imbatranit o zi. Vine apoi acest Rambo si ii omoara pe toti, impreuna cu el se afla femeia Rambo pentru ca decide la un anumit punct ca trebuie sa ii salveze pe ceilalti...bineinteles el facand toata treaba.
Nu e ceva de tinut minte, nu e ceva de mentionat mai departe, e ceva ce vezi o data pentru ca nu ai altceva de facut si esti super plictisit.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu