luni, 11 iunie 2012

Jeff, Who Lives at Home {2011}

Nu e genul de comedie unde ii vezi pe cei doi actori...aproape ca nu i-am recunoscut
in stil dar inevitabil au rasarit bucati din comedia lor pentru ce e ceea ce aduc ca oameni in general in rolul lor. Amandoi au fost foarte ok in comedia asta cu tonuri dramatice. Ed Helms e un tip la criza de varsta medie si in relatia lui stricata si pe marginea prapastiei aduce in ecuatie sa ajute la problema un Porsche pe care il cumpara fara sa ii spuna sotiei lui...proasta miscare. Apoi il avem pe Jason Segel, un adult la 30 de ani care inca sta cu mama lui si vede viata numai prin semne prin fumul dens de iarba pe care il fumeaza zilnic...o viata nu asa de rea, as putea spune :))
Cel din urma este condus de un principiu simplu in viata. Lasa universul sa dicteze pe unde o sa ma duc azi...iar ce il impinge pe el in aceasta zi deosebita (toata actiunea se petrece intr-o zi) e un telefon, un numar gresit unde tipul tipa dupa unul Kevin...si omul nostru, fiind sub influente pozitive si fiindca e un super fan al filmului Signs, a luat-o ca un semn, ca asta trebuie sa faca el azi...sa urmeze un "Kevin".
Mama lor este o femeie inca ok, insa batrana, care vrea doar sa aiba companie in viata...cauta pe cineva cu care sa-si impartaseasca visurile si gandurile insa un barbat e greu de gasit...Ce urmeaza la capitolul ei este interesant, la fel ca povestile celor 2 de mai sus. E un film indie placut, amuzant fara sa fie "ha-ha" amuzant, trist fara sa fie trist in sensul negativ, un feel good movie la care nu regreti ca ai pierdut timpul...
7.4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu