luni, 9 aprilie 2012

Man on a Ledge {2012}

Avea potential filmul asta, daca nu exagerau asa de mult. Dar pentru ca nu au avut nume sonore si
in afara de Ed Harris nu prea e nimeni...Sam Worthington inca nu a ajuns un nume doar pentru ca a jucat in Avatar. Elizabeth Banks, desi imi place mult de ea, nu prea imi place sa o vad sau sa o cred in roluri serioase, dramatice. Pentru mine ramane o actrita de comedie care seamana cu Parker Posey (la feţe si manierisme), care nu ma face sa rad prea mult dar care da bine in rolurile cu pricina, nu si acesta.
Filmul a avut potential pentru ca putea sa combine mai bine efectul dat de Phone Booth, un film usor sub-evaluat, cu un film cu hoti. Dar asa a avut idei bune dar puse prost in practica pentru ca nu ma convinge. Ca sa nu mai zic ca spre final e exagerat nevoie mare. Sa sari de pe un bloc e o chestie dar si sa nimeresti o tinta de 10x10 m care de la inaltimea aia are 3x3 cm, mai da-o-n...
Asadar e un film care iese prea mult in evidenta ca fiind over-the-top pentru ca in mod normal as fi acceptat sa fie asa daca era mai bun la capitolul scenariu, acting si regie. Si poate daca se scoteau niste chestii. Dar asa, un film cu hoti care nu e suficient de detaliat si un film suspans care nu e destul de focalizat pe asta. Incearca sa impace si capra si varza si nu impaca pe niciuna. Poate fi trecuta cu vederea fara niciun regret.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu