miercuri, 11 ianuarie 2012

Loverboy {2011}

Intr-un cuvant...penal. Ce fel de valori a vrut sa arate filmul asta? Fete - cel mai probabil minore - lovite fara voia lor de promiscuitate, smecherasi cu afaceri dubioase si desi nu se arata violenta, stim ca exista.

Stim ca astfel de personaje functioneaza in felul asta. Nu am cu ce film sa-l asemanam dar e o poveste clasica in care baiatul rau se indragoseste de fata buna care devine si ea oarecum rea...nici macar aceasta poveste de dragoste nu e frumoasa. Pana la urma am vazut filmul impreuna cu iubita si nu ne-am simtit nici unul din noi loviti din nou de sentimente dulci mai puternice datorita acestui film - dragostea noastra a ramasa neatinsa. A fost o poveste de dragoste cam mizerabila, care nu oferea nici un fel de satisfactie spectatorului din cauza ca personajele au fost creionate cu creioane din gradinita...prost si in afara liniilor. Personaje care iti provoaca dezgust datorita stilului de viata care nu a fost fortat de imprejurari ci doar de alegeri proaste si cautarea unor placeri de scurta durata in cel mai rapid mod posibil...facand ceva ilegal.
Personajul nostru masculin e unul negativ cu iesirile ocazionale de bunatate...isi ajuta bunicul, face sa mearga baruletul de la marginea drumului, lucreaza la serviceul lui...pare sa-i pese de o fata, dar nu convinge. Are frustrarile de personaj facut de James Dean, pe care il stim toti, dar nici asa nu face decat sa nu imi pese de el si de situatia lui. Din fericire filmul incearca sa iasa din tiparul romanesc despre cum se face un film, cu mici scene care se lungesc degeaba, dar finalul e tot ca nuca in perete si cu acesta vine si sentimentul de nesatisfacut pentru ca practic ai pierdut timpul vizionand ceva fara valoare cinematografica. Kudos insa pentru perechea actritei din rolul principal...dar atat.
5.7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu