sâmbătă, 24 septembrie 2011

Green Lantern {2011}

Ce mai film verde. Pff...nici Matrixul nu a fost asa de verde. Dar na, imi place culoarea asta dar sa imi placa si filmul e cale lunga. Nu zic ca e diferit de asteptarile mele, ba chiar le-a intrecut putin pentru ca ma asteptam sa fie mult mai tembel dar din cauza ca nu aduce nimic mitologiei super-eroului ci doar ii schimba putin fata si un aspect al puterilor sale, aceste lucruri nu il fac mai bun ci doar bun ca film de cinema.
Un actor comercial ca Ryan Reynolds pentru asta primeste bani, sa arate bine pe ecran si sa aduca un mic extra din cauza stilului sau de a juca, pe care il stie toata lumea...usor sarcastic, arogant dar comic. Ce il face pe Green Lantern sa fie deosebit de ceilalti super-eroi e inelul sau care face orice dorinta, orice gand o realitate. Se gandeste omu la un mini-gun, acesta se face...se gandeste la doua avioane cu reactie F-35, acestea se fac. Din cauza ca e atat de exagerat noi nu trebuie sa-l luam in serios ci doar sa ne distram vizionandu-l...ni se permite chiar sa radem la fazele exagerate chiar daca ele se iau in serios. Nu fiecare film e facut sa provoace ganduri de o profunzime nemaivazuta. Unele sunt chestii usoare sa iti mai arate in ce directie se indreapta filmele cu super-eroi (de fapt nu, ca The Dark Knight arata directia lor...una serioasa), in ce directie se indreapta efectele speciale, 3D-ul...apropo de asta, filmul asta cred ca arata bine in 3D, in functie daca arata cat de cat cu cel al Avatarului.
Si aici s-a profitat de o lume extraterestra aratata in 3D, la fel ca in Avatar. Dar nu cu atat de multe detalii si nu cu atat de multe explorari pe ea, Oa e o planeta prezentata trecator aici. In cele din urma, e un film ok de vara, nu foarte spectaculos dar entertaining...aa, si kudos pentru Blake Lively.
6.8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu