vineri, 17 decembrie 2010

Skyline {2010}

He-he, asa ar fi aratat filmele S.F. din anii '50 care functionau mai bine ca filme horror decat ca un soi de S.F. serios cu o poveste complexa daca existau efectele din ziua de azi. Asta nu e asa ceva...o poveste extrem de simpla, scenariu de TV-movie, efecte speciale care au fost singurul motiv pentru conceperea acestui film.
Nu se raspunde la intrebari, nu e irational, logic e ceea ce se intampla...daca e sa luam in vedere ca cei care ar veni pe planeta asta de pe alta sunt evident mai avansati tehnologic decat noi. Nu tu eroi care salveaza planeta si care culmea lucreaza singuri. Nu, totul e pe fata, totul e exagerat asa cum ar fi cu extraterestrii...si fiind S.F. le dau voie sa exagereze, sa ma puna sa pun intrebari despre plot-hole-uri si cu toate astea din moment ce finalul m-a multumit. Da, m-a multumit dar asta nu ma impiedica sa zic ca obiectiv tot un film prost ramane si tot cu un scenariu neexistent e construit...ci doar o schita de baza, un storyline cum sunt facute unele episoade din desenele animate.
Filmul nu multumeste nici pe fanii S.F.-ului noi ci doar pe cei care apreciaza "calitatea" filmelor de cat. B din anii '50-'60 care speriau lumea prin cinema de nu iti venea sa crezi, la care acum razi si care unele ti se par de-a dreptul ridicole.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu