marți, 28 decembrie 2010

Saw 3D {2010}

Si gata...s-a terminat si seria asta de filme horror/thriller/gore. A fost o serie inzecit mai buna decat orice alta serie din trecut din acest gen. Desi si seria Saw a avut dume in ultimele filme, primul fiind, asa cum e si normal, cel mai bun...ca film horror la general e foarte bun si isi merita un loc in all time great horror movies.
Au pastrat un oarece standard in fiecare film, povestea din substrat legandu-se frumos de la un film la altul, incheindu-se cum trebuie acum la final. Pana la urma asta a contat pentru ca seria sa nu se destrame complet. In rest stiti ce avem...sange si mai mult sange, mate si gore general. E o placere morbida sa vezi niste oameni care au gresit, dupa punctul de vedere al lui Jigsaw, sa fie mutilati si terminati in cele mai interesante feluri cu cele mai creative masinarii moderne de tortura si ucis. Nu inteleg de ce nu se cheama Saw VII ca putea sa fie 3D si asa...si macar stiam o chestie, un final bun la cifra magica 7.
Twistul din final mi-a placut, nu a fost socant sau ceva dar a fost gandit pentru a da o ciclitate seriei...inca un bonus. Asa cum am zis, sangele a fost acasa la el...dar nu am putut sa nu observ si lipsa lui acolo unde a fost 2 scene mai devreme. Cum ar fi la personajul masculin testat in final...a avut gauri in lateralele lui cand a incercat sa salveze pe cineva (vedeti cum am zis "incercat"?) dar in cele din urma au disparut si nici urma de sange. Acest gen de greseli imi aminteste faptul ca e un film care se tine la standardele de film horror de duzina. Ca doar a facut parte din jumate de duzina+1 de filme cu acelasi nume.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu