marți, 23 noiembrie 2010

Easy A {2010}

Filmul e destul de bun. Atata timp cat intra direct la categoria de film cu adolescenti...un film care accepta din start ca posibil nu e la fel de bun ca celelalte astfel facand referinta la ele...in mare parte se fac referiri la cele ale lui John Hughes care intr-adevar a dat tonul filmelor cu adolescenti americane, ridicand astfel stereotipuri si clisee ce au hranit celelalte filme ce au venit dupa.
Acesta incearca de asemenea sa fie si un update al filmului din 1926, originalul "The Scarlet Letter", referiri la acesta fiind pe tot parcursul filmului. Toata treaba asta cu referirile multumeste criticul, am zis de ce...din start, filmul recunoaste ca nu e cel mai original dar incearca sa fie original din cauza scenariului fresh si a actritei principale, frumoasa si talentata actrita comica Emma Stone. Ea a facut tot farmecul filmului...e sexy, e inteligenta, e la acelasi nivel cu spectatorul, e un fel de ideal printre fetele de varsta ei. E matura si nu ia viata prea in serios atunci cand i se prezinta ei cu o problema dificila...de fapt, o imbratiseaza si o trateaza cu umor in avantajul ei. Asa cum s-a intamplat in filmul asta.
E un film nou, probabil care poate fi amintit si oarecum merita sa fie amintit si peste an ca un candidat corect pentru filmele cu adolescenti. In viitor o sa se faca un film cu adolescenti numai cu referinte din alte filme :))
7.75/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu