marți, 21 septembrie 2010

Get Him to the Greek {2010}

Panarama de film...si e in sensul de panarama-distractie, panarama-momente ridicole si amuzante...dar in final m-a binedispus si m-a pacalit destul de bine. M-a pacalit in sensul ca nu e cine stie comedie dar avand un zambet pe buze, vizionandu-l obiectiv, mi-am dat seama ca e si despre inceputul unei prietenii de calitate si durata...adica na, acest aspect al filmului te pacaleste si te face sa accepti toate tampeniile si toate gaguri care sunt rasuflate (putin, oricum) si te face sa le apreciezi pe cele cu adevarat bune...iar cele bune sunt create in asa fel incat crezi ca actorul improvizeaza...

Nu o sa ramana in timp, decat poate ca o productie Apatow, nu o sa-l tin minte prea mult timp, nu e deosebit de memorabil insa pentru 2 ore cat are (da, e o comedie mai lunga) m-a facut sa nu ma mai gandesc la problemele lumii care ma ingrijoreaza crunt. M-am gandit la tembelii astia doi cum pleaca in aventura ce va defini prietenia lor...o aventura de la Londra si apoi prin America de la E la V. Regia a fost semnata de unu, Nicholas Stoller, care a mai regizat si Forgetting Sarah Marshall, o comedie mult mai buna si savuroasa...avand multe momente memorabile si cu adevarat amuzante. Ambele filme se completeaza reciproc, regasindu-se personaje dintr-un film in celalalt.

In acest e vorba despre Aldous Snow si calatoria sa impreuna cu Aaron Green printr-un ocean de probleme catre impacare si reusita. In Sarah Marshall, Aldous Snow era amantul Sarahei...cronologic sunt una dupa altul, Forgetting... urmat de Get Him to the Greek. Personajele sunt cele care creaza comedia in aceste filme, nu neaparat replicile...actiunile lor, definite prin felul lor de a fi sunt tragaciul catre rasete. Mi-a placut in mod special personajul lui Puff Daddy, unul care e versiunea mai exagerata a omului care il joaca. Deci cam asta-i...nu sunt multe de spus. E amuzant, distractiv, rapid si tottaly witty (sometimes)...e de vazut cu amicii. 

7.1/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu