duminică, 7 februarie 2010

HouseSitter {1992}

Distractiv sa vezi cata minciuna poate sa produca un om si sa manance altul...normal insa ca se ajunge la un nivel de absurditate simtitor dar ce mai conteaza cand razi?

Da, am ras...da, o sa spui...ai ras la un film atat de tont? Da...rusine sa-mi fie. Dar cui ii pasa? Nu m-a interesat ca e absurd, nu m-a interesat ca e tras de coada...am vrut sa rad si am reusit. Goldie Hawn e absolut adorabila si are un fund perfect in filmul asta...care iese in evidenta pe la inceputul filmului cand ajunge in micul orasel pentru a-i vraji (bullshit) pe toti pentru a trai in casa tipului care l-a intalnit intr-o seara jucat de Steve Martin.

E o escroaca care are suflet si se simte singura...asa ca e previzibil ce are sa se intample in final. Din cauza asta filmul nu e unul prea bun la prima vizionare, ca sa nu mai zic ca la restu chiar nu merita decat pentru comedie...au trecut 18 ani si inca se poate rade la filmul asta. Este posibil pentru ca nu e o comedie de moment, de actualitate, e una ce tine in timp, una teatrala, una de baza, simpla si eficienta. E de asemenea foarte amuzant sa vezi cum se mai gandesc astia doi la tot felul de minciuni care mai de care mai trase de par insa care raman cu picioarele pe pamant, plauzibile. Nu m-au interesant prea multe...lumea joaca foarte bine, scenariul e bine scris, amuzant si asta e important. E de vazut...o singura data si asta daca nu l-ati vazut vreodata.

7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu