duminică, 29 noiembrie 2009

Fanboys {2008}

Eu imi imaginez doar ca fanii Star Wars, aceia adevarati, au iubit acest film din cauza ca e plin, efectiv, de referinte, replici si chiar spoofuri ce se leaga de primele 3 filme ale seriei Star Wars, 4, 5 si 6. Cele de care fanul Star Wars s-a indragostiti original si care au format acest status de cult intens in America.

Europenii nici nu pot spune ca le-au placut atat de mult seria, daramite sa mai fie numiti si fani hardcore cum sunt in state. Nici mie nu mi-au placut atat de mult. Nu pot spune exact de ce...dar nu m-au "atins" atat de puternic...si tot filme ale copilariei au fost si pentru mine, au fost date la tv la greu cand era televiziunea nou tanara. Si dupa ce au aparut si celelalte la fel...mai da-le o data ca au de gand sa difuzeze si unul din cele noi, si tot asa...

E comic per general, cu toate ca au mai fost si cateva faze mai inutile, rare fiind. Nu e genul de film care trebuie judecat prea aspru. Nu se merita...e un film facut pentru a te distra impreuna cu amicii tai, fani si ei ai intregii serii Star Wars. Star Trekul, desi este mentionat mult, nu face parte din poveste, Star Wars fiind de enspemii de ori mai tare decat Star Trek, asta pana la momentul in care se petrece actiune...1999. Cum am zis, multe faze comice si asta a contat...e distractie, si chiar de e prost si cliseic (asa cum poate fi considerat de unii) e o placere vinovata. E ceva care nu are nevoie de gandire profunda, analiza...e un road movie misto.

7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu