miercuri, 5 august 2009

Repo! A Genetic Opera {2008}

Mai sunt muzicaluri care imi plac, sunt extrem de rare, da, dar exista...sunt...muzica e mistocuta, actorii sunt simpatici, tot felu. Dar asta e penibil. E grotesc dar nu destul...muzica e absolut si fara dubiu incredibil de penibila. Versurile sunt haotice si introduse fortat...si in felul asta actorii ce le canta ajung sa joace extrem de prost...

De fapt, actori buni in filmul asta nu sunt. Nimeni...va dati si voi seama daca au bagat-o pe Paris Hilton in filmul asta...cu toate ca e perfecta pentru rol. A fost scris cu ea in gand si asta cand scenaristul nu se gandea la nimeni. Deci toti au jucat prost. Absolut. Pentru ca a existat o problema...ori se canta, ori se joaca teatru. Imbinarea celor doua necesita talente care fac numai asta. Deci trebuiau actori de pe Broadway...ar fi iesit ceva mai bun, cel putin din interpretari.

Acum, povestea e totusi interesanta si originala. Lumea este infectata de un virus, ceva si toata lumea are nevoie de organe noi deoarece ale lor se strica. Se formeaza astfel o "banca" de organe, GeneCo., condusa de Rotti Largo care are trei copchii, deci trei posibili mostenitori ai imperiului sau imens: Amber Sweet (Paris Hilton), Luigi Largo si Pavi Largo. Toti trei sunt creaturi malformate, transformate de prea multe operatii. Personajul lui Paris este in mod deosebit dependenta de operatii si o prostie de elixir ce se extrage din cadavre. Whatever. Povestea din spatele povestii e una extrem de melodramatica si hollywoodiana...o fata este bolnava si tinuta inchisa in casa de catre tatal ei, doctor, care e de fapt si acest Repo Man. Un personaj malefic, un asasin legal, care recupereaza produsele date de catre GeneCo celor care nu pot plati in totalitate produsele...ducand, bineinteles, la moartea lor.

E original, nu zic nu, dar executia e patetica, e plictisitor si ma asteptam la mai mult sange si faze gretoase asa cum m-am obisnuit sa vad in seria Saw (2, 3 si 4 - au acelasi regizor, pe asta care regizeaza si filmul asta). Nu e un film pe care il recomand, de fapt, e un film care e prost. Seamana cu Rocky Horror Picture Show...ca idee si executie. Numai ca nu avem nici un Tim Curry.

5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu