duminică, 7 iunie 2009

Arthur {1981}

O comedie romantica cu Dudley Moore, un tip foarte amuzant cand imita betivi, si Liza Minnelli o fata simpla din periferie cu tupeu garla. Betivanul o intalneste cand nu era beat, o intalneste cand ea fura o cravata dintrun magazin scump pentru tatal ei...amandoi sunt saraci.
Betivanul e atat de bogat incat in fiecare seara isi cumpara alta prostituata si petrec toata noaptea. A doua zi dimineata e mahmur si mult mai plictisitor decat aseara. E un barbat care nu s-a maturizat niciodata...cred ca mergeau rolurile pentru doi actori ceva mai tineri...in nici un caz actori de 30-40 de ani.

Moore e panarama cand e bat, face o fata destul de convingatoare de betivan si per-total e destul de amuzant...la fel si Minnelli chiar daca ea reuseste sa amuze fara sa fie bata.

Dar pe langa astea filmul nu e prea mare chestie. Nu te satiface...parca doresti sa se termine mai repede. Si asta imi doream...dar pe de alta parte e ca o poveste de aia in care o fata isi doreste sa gaseasca un print, il gaseste, dar acesta e un alcoolic. Imi bat degetele degeaba...merita pentru cei doi actori dar trebuie uitat imediat dupa ca n-are ce ii trebuie...

6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu