duminică, 22 martie 2009

Three and Out {2008}

In primul rand, nu inteleg nota mica de pe imdb...oricum m-as uita la filmul asta, nu inteleg nota mica de pe imdb. In al doilea rand, e o comedioara serioasa perfect britanica...adica de alea care imi plac mie.
E un filmulet micut despre prietenie, despre pana la ce punct esti dispus sa mergi pentru a-ti schimba viata, despre aventura si pana la urma despre viata. E comic acolo unde trebuie si e trist acolo unde trebuie, adica spre sfarsit. Acum, finalul e total imprevizibil pentru ca filmul iti arata ceva insa te convinge ca o sa fie altceva pana la urma. Ceea e il face un filmulet si mai bun din cauza ca se vede ca s-a pus mult cap la scenariu.

Despre ce e vorba in film...un tip banal si plictisitor (jucat de Mackenzie Crook - voi il stiti ca fiind piratul cu un ochi din Piratii din Caraibe sau Gareth din versiunea britanica a showului Office) care se vrea scriitor si vrea inspiratie undeva pe o insula din Scotia, in mijlocul naturii...ca sa ajunga acolo ii trebuie bani, ca sa aiba bani trebuie sa scrie, ca sa scrie trebuie sa se mute la tara, ca sa se mute ii trebuie bani asa ca lucreaza ca manipulant (asa au tradus astia driver aici) pe undergroundul din Londra. Cam are asta ghinion si ii sar in fata trenului doi oameni...la al treilea cica cei de la conducere iti ofera pensie pe 10 ani cu salariu full...deci o sa duca o viata de boier.
Se gandeste ca e o idee buna asa ca incepe sa caute oameni care vor sa se sinucida :)) ...acum, spune-mi mie ca asta nu e amuzant...evident, daca spui ca nu, iti sterg commentul...e asa de simplu :)) . (glumeam, evident) . Pana la urma gaseste pe cineva dar acesta are cateva chestii de rezolvat inainte de a muri...intra amandoi in vreo 2 belele insa in final se rezolva cu bine...sau cu rau...

E un filmulet mistocut, nu extraordinar, dar care merita vazut.

7.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu