sâmbătă, 7 martie 2009

The Flyboys {2008}

Vine un moment in viata oricarui om cand trebuie sa zboare...indiferent ca stie sau nu. Vine un moment si cand o sa vada un filmulet de genu asta...aceste momente sunt memorabile, mai ales daca filmuletul e atat de bun ca asta.

Flyboys e genu de film pe care il vezi la Hallmark numai ca asta e de 50 de ori mai bun. Replicile nu sunt penibile, are o poveste buna, ce-i drept una pe care am mai auzit-o si careia ii stim finalul, dar una care e spusa atat de bine si care are elemente de suspans pe care nu le-ai crede...de fapt, cam tot filmul e incredibil in sensul ca toate fazele care se intampla celor 2 pustani in 2 zile sunt cam exagerate...intr-adevar...dar sincer, la cat de bine e facut chiar nu m-a deranjat chestia asta...not one bit.

Filmul e impanzit de faze memorabile, bine facute cu imagini foarte frumoase...e genu ala de film mic dar care poate, e genu ala de film de care lumea nu prea aude dar cand il vede nu e dezamagita...e facut cu suflet despre o prietenie adevarata, plina de aventuri, aventuri ce se consuma intr-un ritm alert insa in final foarte placut. Pustii joaca excelent, povestea ii ajuta, actiunea e bine facuta insa aici si nu numai se simte izul Hallmarkian insa nu la fel de mult prost-gust si kitch. Eu unul il recomand.

8/10

Un comentariu: