marți, 10 martie 2009

Angel-A {2005}

Din primul minutel ai impresia ca te uiti la ceva placut si din primul minut iti dai seama ca totul e facut de mana lui Luc Besson.

O poveste despre un ratat care trebuie sa se regaseasca pentru a avea o viata...nu una normala, nu una fara stres ci o viata, o viata impreuna cu Angela...femeia ce ajunge sa o salveze cand incearca si ea sa sara de pe pod. Acesta frumoasa femeie e ingerul sau pazitor si e o intreaga istorie a cum a ajuns ea sa fie aleasa ca ingerul lui pazitor, etc...insa mai pe la final.
Pe parcursul filmului acest ratat cu inima de aur incearca sa-si plateasca datoriile pe care le are la diversi mafioti la care a ajuns sa le fie dator din cauza ca avea nevoie de bani si i-a imprumutat...nu asa raman de obicei oamenii datori? Da, numai ca ajungea sa fie dator cu sume imense pentru statura lui...ajunge in bucluc si incearca sa se sinucida. De aici incepe povestea de dragoste...

Luc ne ofera o poveste de dragoste calduroasa, o iubire care creste o data cu trecerea secundelor, o iubire care se bazeaza pe ceva, o iubire reala si ireala, posibila si imposibila...o iubire permisa si interzisa. Un film frumos...in care trebuie sa crezi in iubire, nu Dumnezeu :)

8/10

2 comentarii:

  1. Am trecut pe-aici sa-ti recomand un film german care cred ca o sa-ti placa, "Der Himmel über Berlin":

    http://www.imdb.com/title/tt0093191/

    Precum si unul suedez, tot cu ceruri - ca sa vezi cum merge asocierea libera - "Så som i himmelen":

    http://www.imdb.com/title/tt0382330/

    Profit de ocazie sa-ti urez bun venit la mine in RSS reader :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Astfel de filme sunt binevenite de mine, multumesc pentru recomandare...

    RăspundețiȘtergere