marți, 10 februarie 2009

Underworld: Rise of the Lycans {2009}

Cat de plictisit sa fiu sa ma uit la chestia asta? Foarte cred ca ar fi raspunsul corect.
Pe la mijloc am inceput sa joc Solitaire pe mobil...si asta din cauza ca scenariul e inexistent. Pai de ce sa aiba ei un scenariu cand nu asta ii intereseaza pe ei? Pe ei ii doare numai sa faca bani si astia vin de la oamenii care au vazut prima sau ambele parti. Primu a fost misto din cauza lui Kate Beckinsale care e mai bunicel decat ar recunoaste unii, al doilea a fost mai putin misto din aceeasi cauza...deja cacaturile astea cu vampiri se invechesc ca idee.
Nici n-am ce sa zic...n-are nimic bun. E o panarama de la inceput la sfarsit...replici penibile asta acolo unde exista ceva scenariu. Regia e banala iar scenele de lupta sunt haotice. Efectele speciale sunt la standardul de azi...nici bune, nici proaste...dar cateodata aveam impresia ca ma uit la varcolaci facuti in stop-motion.

Mi-a adus aminte foarte mult de 300...asta din cauza coloanei sonore, seamana extrem de mult cu cea a lui Tyler Bates si a scenei de dragoste de la inceput cand faceau fade-in, fade-out in ritmul penetrarilor si a pozitiilor...dar nu numai in astea regasesc asemanari. Pana si rolul lui Lucian pare asemanator cu cel al lui Leonidas.
Eh...film degeabist sa te faca sa pierzi timpul degeaba.

6/10

Avand o revelatie din cauza comentariului lui Laur (omul are dreptate) am ales sa-i dau:

5/10

2 comentarii:

  1. Și șase de ce-a luat, pentru Kate? :D Că din comentariul tău nu iese mai mult de 4.

    RăspundețiȘtergere
  2. Underworld este cel mai bun film, mai bun și mai frumos decât Blade. Dacă este cum zici tu: "plictisitor și ca are replici furate dintr-un retardat de film" nu ar mai fi luat Globul de aur. Așa că mai bine informează-te mai mult înainte să comentezi filme foarte bune. Fă tu unul mai bun (dacă poți). Toate părțile din Underworld sunt frumoase. Mai ales povestea de dragoste dintre Selene și Michael.

    RăspundețiȘtergere