miercuri, 21 ianuarie 2009

Pride and Glory {2008}

Plictisitor film fratilor (ca fetele nu au de ce sa vada un astfel de film)...si imi pare sincer rau pentru ala care crede ca e ceva de capu lui filmul asta...pentru ca nu e, nu are cum sa fie. Povestea despre coruptie s-a mai vazut pana la refuz in filmele cu politisti, alegeri dureroase s-au mai facut, totul e o copie a unei copii, a unei copii. E previzibil si deci e plictisitor.
As putea spune insa ca actorii au facut filmul mai bun insa as minti...singurul care mi-a placut cum a jucat a fost Jon Voight, a avut cateva momente foarte bine jucate si per total a jucat cel mai bine in filmul asta, mai bine decat intregul cast laolalta. Da! Edward Norton nu a jucat deosebit si nici Colin Farrell, au fost banali si singuru sentiment cu care s-au jucat a fost ura...si asta e usoara.
Mai avea putin filmul asta se transforma in unul foarte enervant...doar asa, fiindca producatorul a ales sa mai faca o prostie de genu asta cand lumea e saturata de ele...singura modificare, evident, actorii.
Nu mi-a placut...si eu cand ma gandeam ca poate m-as duce sa-l vad la cinema ca joaca Edward Norton si Colin Farrell...big mistake that would've been.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu