vineri, 23 ianuarie 2009

The Boy in the Striped Pyjamas {2008}

Teribil de trist. Tragic. Nu iti poti stapani lacrimile, oricine ai fi. Trebuie sa recunosc ca e o poveste extraordinara...nimic nu m-a putut pregati pentru ce aveam sa vad...nimic.
O poveste despre inocenta, ignoranta, prietenie...nu zic nimic despre povestea in sine si cum decurge aceasta insa daca vreti sa va descarcati lacrimile si nu stiti cum, filmul asta e indiscutabil o metoda eficienta...trebuie sa fii o creatura nemiloasa ca sa nu te simti miscata de povestea incredibila...
Partea mai putin buna a filmului e ca IAR se foloseste de Holocaust pentru a aduce pe ecrane inca o poveste din al doilea razboi mondial ce ii implica pe germani si pe evrei...se pare ca Hollywoodul nu ne lasa sa il uitam...normal, nu esti obligat sa te uiti la fiecare film despre Holocaust, dar cateodata nici nu stii la ce film ai sa te uiti decat atunci cand e prea tarziu...cateodata regreti, cateodata nu. Acum e imposibil sa regreti ca e si un film foarte frumos si bine facut. Regia e cum trebuie sa fie, mare plus pentru muzica si scenariu, actingul e decent si poate peste in unele cazuri...povestea insa face tot filmul. Iti rupe sufletul...si nu mi-e jena sa o zic.
Trebuie vizionat de oricine...preferabil cu cineva iubit.
8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu