vineri, 26 decembrie 2008

The Year of Living Dangerously {1982}

Nu pun poza la filmu asta cacacios din cauza ca, efectiv, nu este nici o scena care sa merite atentie sau orice legat de asta. M-am uitat la filmul asta in 3 zile...atat de plictisitor e. Pe langa faptul ca e un film despre lupta pentru libertate si mancare dintr-o tara saraca din continentul Asiatic si pe langa faptul ca exista o actrita in filmul asta care a luat Oscarul pentru cea mai bun intepretare a unui barbat care mai era si pitic...repet, cea mai buna interpretare intr-un rol secundar a unui barbat care mai era si un dwarf...filmul asta nu are nimic. Dar nimic. Mel Gibson joaca ca un rahat, Weaver a fost angajata pentru lookul ei (a fost ea o femeie frumoasa la 1.90 sau cat avea ea in inaltime) si Linda Hunt, asta, a luat Oscarul, sa zicem pe meritate din cauza ca e greu sa joci un tip si sa fii si convingatoare pe deasupra...plus ca a avut si cateva scene in care se vedea ca a pus suflet si talent.
Si acum, sa ne legam putin de Linda Hunt...fuck ce urata e...cred ca cea mai urata femeie pe care am vazut-o vreodata. De asta a avut si inclinatia spre acting si va dati seama, fiind o meserie clar subiectiva (lookul fiind foarte important) a intrat mai mult din cauza ca are talent, ca altceva nu vad de ce. Apoi a fost cam dificil pentru mine sa-l vad pe Billy (interpretat de Linda Hunt) ca tip cand stiam ca sub frizura scurta si camasa hawaiana se afla o tipa urata. Asa ca am facut altceva...m-am uitat la ala ca la un actor, deci nu actrita...si la final imi zic da...a jucat decent, poate putin mai mult de decent, dar tocmai fiindca a fost jucat rolul lui de o femeie, aceasta femeie a fost rasplatita inzecit.
Cat despre film in sine...e un nimic, nu are nimic, nu e decat o serie de imagini semi-cutremuratoare despre o tara saraca iar acele imagini puteau fi si mai cutremuratoare. Un film submediocru. Halal film vad si eu de Craciun.
Aaa...da...btw. Sarbatori fericite si LA MULTI ANI!!! Ho ho fuckin' ho!
6/10

Aceeasi nota si la "Animal House" - o comedie din '78 cu studenti. Trebuia sa fie ceva amuzant...nu prea a fost. Am fost dezamagit.
Si adaug aici ca nu merita post special si rahatul de "Disaster Movie" care, evident, este un dezastru. E trist chiar...si penibil...si idiot...numai bun nu e. Nimic nu e bun. 2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu