duminică, 7 decembrie 2008

Babylon A.D. {2008}

Nici nu prea stiu la ce m-am uitat...m-am uitat la inca o prostioara de film Hollywoodian care nu prea merita vizionat. Chestia ciudata e ca e inspirat dintr-o carte...si la final iti dai seama ce carte proasta si prost inspirata poate sa fie. Filmul, ca si cartea presupun, are o nuanta de film cu mesaj religios...nu, de fapt invers din cauza ca oamenii care promoveaza asa numita religie o fac pentru a se imbogati...deci e un film care neaga religia. Big deal...tot nu inseamna ca ar fi un film eficient din punctul asta de vedere...probabil din cauza cantitatii absurde si prost facute de actiune specifica cartierului din Los Angeles plin de artisti cu aere de vedeta si scenaristi care au norocul chior sa isi faca scenariile intr-un film, indiferent de calitatea acestuia.
Film ce n-are nimic memorabil, actorii joaca prost si stiff, ignorabil...de parca daca jucau cat de cat mai bine imbunatatea filmul, nu. Filmul e de vina, nu actorii, scenariu e prost...
Vin Diesel joaca prost si a avut, culmea, roluri mai bune...si iar imi aduc aminte de faza exagerata din filmu asta cand, fecioara Aurora supravietuieste unei bombe...C'MON!!! Nu pot sa cred bullshiturile astea si nu ca nu le cred...doar un S.F., sa zicem ca functioneaza in context, dar nu isi au rostul...nu moare de la o bomba, dar moare dand nastere la doi copchii. FUCK. Why?
Because she's a lady...si because e un film prost.
5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu