vineri, 5 decembrie 2008

Army of Darkness {1992}

Yeah...asa cum am zis cand am vizionat si primele doua parti The Evil Dead si Evil Dead II o groaza de distractie. Bine, poate nu am spus-o chiar asa, dar in directia aia bateam.
Acum, aceasta a treia si ultima parte nu e la fel de distractiva ca primele doua, nici extrem de memorabila insa are partile ei bune. Probabil chestie ce o sa deranjeze cel mai mult e la final, cand avem o armata de scheleti din ghips (de obicei din asta se fac) total neconvingatori sau neinfricosatori dar nu prea conteaza asta...conteaza forta majora a raului si asta are o masca destul de misto si forta majora a binelui si asta are o mana refacuta din metal medieval mecanizat si o masina refacuta si ea tot din bucati medievale. Noroc ca in calatoria din al doilea in al treilea film (aceea prin gaura neagra a raului) au supravietuit si carti de chimie, si gloante de shotgun si mai toate ce ar trebui intr-o situatie ca aceea din film si anume un razboi. Normal, nu toti poarta cu ei carti de chimie 101, dar nu conteaza.
Conteaza insa ca e distractiv si la fel ca primele doua amuzant (vedeti scena din cimitir cand maini de scheleti rasar din pamant si il scobesc in nas sau ii impung ochii...si nu numai faza asta, mai sunt.).
Bruce Cambell e la fel, poate mai bun la capitolul acting, ca na, pana si timpul te ajuta sa fi un actor mai bun. Scenariul cam la fel, poate putin mai dumb ca na...l-au trimis pe asta in evul mediu.
Insa nu e la fel de bun ca primele parti asa ca ii dau nota:
7.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu