duminică, 19 octombrie 2008

The Life Before Her Eyes {2007}

De la regizorul filmului House of Sand and Fog vine un alt film complex despre conditia umana. Avem doua prietene, total opuse prin caracter, insa ambele interesate in viata si in filosofia ei (well...multe fete care vorbesc despre filosofie nu prea vezi dar nici ele nu abuzeaza asa ca e bine). Una dintre ele e mai interesata in baieti decat cealalta, astfel fiind numita "slut" in mai multe ocazii, iar cealalta este o fata extrem de cuminte care merge la biserica in fiecare duminica. Acestea trec printr-un moment a la liceul Columbine si astfel incepe viata unora dintre ele...trebuie sa recunosc ca finalul m-a surprins o data ce m-am prins care e. E destul de interesant.
Trebuie privite cu atentie toate detaliile din viata personajului principal de la varsta de 17 ani si facute legaturile cu viata ei din maturitate...asemanarile sunt minuscule si subtile. Dar numai pentru final sa merite vizionarea filmului?...pentru ca restul filmului e o serie de flashbackuri si momente din prezent care sunt monotone si fara rost, pana ajungi sa le vezi rostul in final. Si parca tot nu compenseaza chestia asta...eh, mai sunt si cateva imagini facute bine, dar tot nu...
Am vazut filmul asta in special pentru Uma Thurman. A jucat bine pentru ce a fost ceruta sa faca dar nici nu avea prin ce sa ma dezamageasca...asa e rolul....dar filmul m-a lasat rece, indiferent si neinteresat de subiect. Ma asteptam la mai mult.
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu