joi, 2 octombrie 2008

Evil Dead II {1987}

Swallow this.

I never had so much fun with a horror before!!! A avut de toate...dar cel mai important, a avut comedie. De ce e importanta comedia? Iti arata, mai ales daca e intr-un horror, ca acest film nu se ia in serios si e doar pura distractie si eu zic ca e de cea mai buna calitate.
E rapid, e infricosator, e goreish, e tot ce vrei de la un horror & more. Pe Sam Raimi il cunosc ca regizor din (deocamdata) trilogia Spider-Man si din The Quick and the Dead dar chiar si inainte de asta stiam ca a fost un regizor de filme horror si asta s-a vazut si in aceste filme, in special in Spider-Man 2, cand, pe masa de operatie "tentaculele" lui Doc Ock prind viata si incep sa ucida in stanga si in dreapta in stil horror, bineinteles, avem la datorie in scena respectiva si omni-prezentul fierastrau.
Filmul despre care vorbim acum, Evil Dead 2 insa, are o atmosfera cum rar mai vezi intr-un alt film, un ritm extrem de alert care te face sa prinzi si mai tare manerul scaunului si sa tresari la faze neasteptate. Trebuie sa adaug ca regia e perfecta...fiecare scena are ceva nou si interesant prin felul cum este filmata...cu siguranta e un film pe care o sa-l mai vizionez...cu placere!!!
Si desigur acest sequal m-a facut sa-i vad originalul si de ce nu si partea a 3-a.
8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu