luni, 20 octombrie 2008

Cum se iese dintr-o parcare in care esti blocat din toate directiile

Pentru inceput, rog sa scuzati calitatea...pozele nu sunt facute de mine iar persoana care le-a facut nu le are cu fotografiatu.
Deci in lectia de astazi vorbim despre cum se iese dintr-o parcare in care masina ta este blocata din fata, spate, stanga si dreapta...simplu. Simplu pentru viziualizarea dvs., nu si pentru omu care are masina blocata in felul asta.

In prima poza il avem pe eroul nostru incercand sa iasa prin fata, stanga, unde clar nu este loc sa iesi in nici un fel posibil, nici daca vii direct stanga.

In a doua poza se invata minte, da inapoi in incercarea de a iesi prin partea dreapta spate...sau cel putin asa credem.

In poza 3 continua miscarea...

In poza 4 ne uimeste...fiindca ne-am inselat. Tot prin fata incearca sa iasa cand clar e impsobil. Aici se vede clar ca a atins matizul alb si e posibil sa fi atins si cealalta masina alba din fata ei.

In poza 5 continua miscarea precedenta...rog sa observati cum oglinda din dreapta este stransa ca, poate poate, se strecoara printre...not a chance.

In poza 6 se lasa batut si iese prin spate unde vedem si noi ca are loc, in sfarsit...

In poza 7 ajutat si de vecina (ce a aparut in poza 3) este directionat milimetric printre cele 2 masini.

In poza 8 este ajutat in continuare...inca vecina mai trage si de masina, poate se strecoara mai usor.

In poza 9 rad deja...e ajutat de 2 oameni sa iasa...milimetru cu milimetru.

In poza 10 si ultima...eroul a iesit, evalueaza reaparatiile ce trebuie facute.
Un pic de scuipat si sters cu mana...eh, lasa ca nu se vede. Ambele masini au patit asta...si cea argintie (Kia "samanta") si cea rosie (care e o Toyota Prius - hibrid).

Si acum, pe cine dam vina. Eu dau vina pe aia rosie...clar. A parcat in fundu lu ala cand vedea ca era blocat din fata. Daca nu vedea nu conteaza...putea sa o mute oriunde altundeva...dar nu, ala cica ar fi locul lui si trebuie sa parcheze acolo in semn de prostesc.
"Vezi ma? Parchezi in locul meu? Parchez si eu in fundu tau sa nu mai iesi! NA!!!"
Niste tarani ... de Dinu Sararu.
Si asa unde statea Fiatul (cred) negru spre gri murdar era locul meu de parcare dar in ultima vreme in spatele blocului meu s-a dublat numarul de masini...si se zice ca romanii o duc rau. Asta cu Fiatul si cel cu Toyota au amandoi masini noi si cu semn de incepator lipite pe parbrizul lor inteligent. Offf...manca-i-ar neuronii sa-i manance pe amandoi. Iar locul meu actual de parcare e in stanga Kiei cum te uiti la ea...vecinii mei. Asta e...pe astia nu ii mai alegi, asa ii ai.

Un comentariu:

  1. Vezi?Avantajul unui pieton:Nu te enervezi ca ala' din fata nu semnalizeaza,sau "tipa" din spate mai are putin si intra in tine...Macar eu ma enervez doar in momentul in care ploua si anumiti tarani accelereaza pe langa o balta...sa i vedem noi cat sunt de interesanti!Dar cum spuneam,aceasta frumoasa tara te impresioneaza ,dar te si scarbeste si asta din cauza unor "oameni cu prea multi neuroni".Deci,relax!

    RăspundețiȘtergere