luni, 13 octombrie 2008

Chris Rock: Kill the Messenger {2008}

Right...so...it's Chris Rock. Toata lumea il stie, dar nu e cel mai tare stand-uper sau comedian ce a existat vreodata. Principalul lui subiect de stand-up e rarismul, este si a fost intotdeauna. E amuzant, cateodata...adica acum in ultimul sau turneu pe 4 continente, nu stiu cate tari, nu am ras decat de vreo 5 ori, dar asa bine de tot, involuntar, cel mai bun tip de ras...dar ceea ce nu e bine din cauza ca trebuia sa fie si mai amuzant.
Pe langa rasism, mai sunt, normal, si candidaturile lui Obama si McCain luate in vizor de cunoscutul comedian...ghici cu cine tine...Barrack bineinteles - si eu la fel de altfel. S-a mai legat de toate chestiile normale din viata de zi cu zi a oricui...relatii, slujbe si sex. De toate. Ajunsesem intr-un moment sa prezic "the punch line" din cauza ca o tot lungea cu partea anterioara acesteia...si bineinteles, totul era mai putin amuzant din cauza asta.
Iar stilul de regie mi s-a parut ceva nou si deosebit...initial putin suparator dar o data ce te prinzi e chiar foarte interesant. Recitalul a fost facut in multe tari insa aici sunt aratate numai 3 (America, Anglia si Africa de Sud)...iar poantele sunt incepute (exemplu sa intelegeti "tehnica" mai usor) intr-o tara, continuate in alta si terminate in cea ramasa, cu toate ca nu se face asa de fiecare data. Cred ca arata cum reactia la poantele sale e primita la fel in aceste 3 tari diferite dar care au acelasi simt al umorului.
Totusi, Chris e un tip amuzant din cauza stilului sau inconfundabil de a tipa ragusit si de a se lua de albi dar si de negri.
8/10

2 comentarii: